Huis home
 


 

 


Gastenboek


Dit zijn enkele van de vele positieve ervaringen van onze gasten. Ze komen uit het gastenboek ter plaatse:

"Wat een heerlijk, comfortabel huis in een prachtige omgeving. We zijn een beetje verliefd geworden op dit huis. Onze weken zijn dan ook omgevlogen. Ons zoontje was niet weg te slaan bij de beek. Ook hebben we lekker gezwommen in de Diemelsee."

"Wij waren hier met 5 volwassenen en 1 kind van 1,5 jr. Prima huis en mooie omgeving. We hebben het geweldig naar ons zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!"

"Een heerijk huis en geweldige omgeving. Zo vanuit het huis wandelen, maar ook dichtbij Willingen waar ook veel te doen is. Het beekje bij huis is super. Onze kinderen hebben daar heerlijk in gespeeld, terwijl wij op het balkon een wijntje dronken. Kortom, genieten in een huis waar wij ons zeer thuis voelden. Bedankt."

"Een heerlijk weekend achter de rug. Een heel leuk huis, gewandeld en geshopt. Het is zeker voor herhaling vatbaar om nog eens terug te komen."

"Heel veel dank. Gezellig ingericht huis. We zullen dit nooit vergeten."

"We hebben 2 weken genoten van dit fantastische huis, de tuin, de rust en de mooie omgeving met wonderschone natuur, mooie fauna. Graag tot een volgende keer."

"We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het vakantiehuis en de natuur waren prachtig. Het huis was zeer compleet en leuk ingericht. Complimenten hiervoor! Voor herhaling vatbaar."

"Een heerlijk huis, midden in de natuur. Mooie vogels en het wasbeertje gezien. Lekker gezwommen in de Diemelsee, natuurlijk gerodeld en de skischans gezien. Het huis is super, lekker geslapen en niet afwassen. Een aanrader voor iedereen! Wie weet tot een volgende keer."

"Een heerlijke midweek gehad. Eigenlijk veel te kort. Perfect huis in schitterende omgeving. Voor alle mensen die nog na ons komen: geniet ervan!"