Wesfeld Huis groen+groot
 

Welkom bij Vakantiehuis Westfeld (Winterberg)
 

 


Gastenboek

Dit zijn enkele van de vele positieve ervaringen van onze gasten. Ze komen uit het gastenboek ter plaatse of via de mail:

"We hebben een fijne week gehad. Het huis is schitterend, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. En wat een rust. We willen graag nog eens komen. In de zomer zal het hier ook schitterend en weer geheel anders zijn. Hartelijk dank voor de geboden accomodatie. "

"We hebben het werkelijk fantastisch gehad, wat een uitzicht! Jullie mogen met recht trots zijn op het resultaat van de gedane arbeid. Het huis voelt heel erg als thuis en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We hebben enorm genoten en zullen het zeker aanraden bij vrienden en familie."

"We hebben een heerlijk weekend gehad met onze familie! wat een prachtig huis! Een schitterende lokatie, heel ruim en sfeervol ingericht en alles zo mooi en netjes afgewerkt. Echt geweldig! We komen graag weer eens."

"Het huis zelf was boven verwachting. Wat heerlijk ruim en prachtig ingericht. En wat een geweldig uitzicht door dat Panorama-raam in de woonkamer! De keuken en badkamer(s) zijn van alle gemakken voorzien. Heerlijk relaxte, vrijwel muisstille omgeving, met prachtige natuur-landschappen. Zaterdagochtend werden we wakker in een witte wereld. De dennentoppen waren allemaal prachtig bedekt met verse sneeuw. Ongelooflijk dank!"