Huis home
 

 


Belangrijk: in het huisje mag niet gerookt worden en er zijn geen huisdieren toegestaan!

Het huis heeft 2 etages en beschikt over:

Een complete keuken met vaatwasser en combi-magnetron. In de keuken bevindt zich ook een gezellige zithoek. Tevens is er een toegang tot het overdekte balkon over de gehele breedte van het huis.

Een ruime woonkamer met 2 zitbanken, een fauteuil en een lekkere gashaard. Ook in de woonkamer bevindt zich een eettafel met 6 stoelen. De woonkamer heeft een flatscreen TV met een bru-ray speler. Hier kunt u ook DVD's afspelen, die tevens aanwezig zijn (tekenfilms en speelfilms). Ook kunt u via een schotelverbinding de Nederlandse zenders bekijken. Ook vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Verder heeft het huis ook een kosteloze WIFI/internetverbinding!

Drie slaapkamers, die ieder voorzien zijn van 2 luxe 1-persoons boxspring bedden. Deze bedden kunnen tegen elkaar worden gezet en afgedekt worden met een 2 persoons topmatras. Alle bedden hebben 1 persoons dekbedden.

Een riante badkamer die beschikt over een bad en aparte douche en natuurlijk een wastafel. Het zwevend toilet is apart van de badkamer.

In het huis vindt u verder nog voor de kinderen een kinderstoel en bedje. En het huis heeft de beschikking over een wasmachine, heerlijk bij een langer verblijf.

Een tuin die u bereikt via een trap. Hier vindt u een terras van split met daarop een tuinset. Verder is de tuin ruim van opzet met een grasveld, bomen en een beekje. Voor de kinderen is er een glijbaan en een schommel en natuurlijk het beekje om heerlijk in te spelen, zoals dammetjes bouwen.